Campagne Consultancy

Campagne Consultancy

Data-Driven marketingoplossingen, online prestatieadvies en online strategieën op maat. Wij kunnen voor u een campagne bedenken, uw campagnes uitvoeren en optimaliseren. Door de jaren heen hebben we bedrijven geholpen uit de meest uiteenlopende sectoren, zoals restaurants, recruitment bureaus, online kledingwinkels, artiesten en platenlabels. 

Waarom is consultancy belangrijk?

In veel gevallen zaten onze klanten vast in hun eigen marketingstrategieën. Door een buitenstaander ernaar te laten kijken ontstaan vaak ​​nieuwe ideeën. Deze nieuwe creatieve ideeën leiden vaak tot efficiëntere campagnes, betere resultaten en een nieuwe start voor hun online campagnes. Soms is het belangrijk om te evalueren wat je in het verleden hebt gedaan en naar de toekomst te kijken.

Wat bieden wij?

We hebben een team van specialisten op alle gebieden, waaronder Facebook advertenties, Instagram strategie, YouTube advertenties, Google advertenties, Google Shopping, SEO of SEA, Content creatie en algehele online marketingoptimalisatie.

Hoe werken we?

We beginnen altijd met een consult, wat betekent dat we een van onze consultants naar uw kantoor sturen of dat we een virtuele meeting opzetten, waarbij we enkele details bespreken over uw huidige marketingstrategie. Tijdens dit gesprek bespreken we de stappen die volgens ons nodig zijn om u of uw team het beste te helpen met het verbeteren van de marketingstrategie. Na deze kennismaking  zullen we een volledig plan opleveren met alle stappen die volgens ons moeten worden uitgevoerd voor interne en externe verbeteringen. Een specialist wordt door ons toegewezen om te helpen bij het uitvoeren van de campagnes of plannen indien nodig.

 

Prijzen?

Elk scenario is anders en daarom is het erg moeilijk om van tevoren al een prijs te geven. Het eerste consult is gratis en tijdens het eerste gesprek geven wij u de prijsindicatie op basis van uw input.

 

Meer weten? Stuur ons een bericht!

nikita-kachanovsky-bLY5JqP_Ldw-unsplash_