Over Ons

Wat is Orange Soul Media?

Wij zijn een innovatief marketingbureau met een focus op het creëren van visuele content , bedenken van online campagnes (voor zowel Social Media als Google Ads), en op maat gemaakte workshops en presentaties . Als oprichter van Orange Soul Media heeft Jelle de Ruiter al meer dan 5 jaar ervaring in online marketing, masterclasses en is werkend geweest voor klanten uit verschillende branches.

Missie

Onze missie is om merken van langdurige waarde te voorzien door content creatie en online marketingstrategie te combineren. We weten uit ervaring dat het creëren van originele content die interactie zoekt met de doelgroep tegenwoordig het succes bepaald voor een bedrijf. Maar zonder een gepaste marketingstrategie wordt het behalen van de juiste resultaten een stuk moeilijker.

ORANGE SOUL MEDIA

Wilt u meer weten over wat we doen en hoe we u en uw bedrijf kunnen helpen? Of wil je een workshop boeken? Stuur ons een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Amsterdam, The Netherlands

VERKENNEN

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

SCHRIJF JE IN!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief indien je de laatste informatie over mogelijke workshops of ander nieuws wilt ontvangen!

© 2020 by Orange Soul Media.